Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη Sans Chichis 11.02.2010

Photobucket
Η ομάδα της εκπομπής "Sans Chichis",λόγω των πάρα πολλών μηνυμάτων που έφτασαν στην εκπομπή με αφορμή την εμφάνιση της Lara εκεί,στις 8 Φεβρουαρίου,πήραν μια μικρή αποκλειστική συνέντευξη από εκείνη,backstage.

Διακοπές για εκείνη σημαίνει ήλιος και ηρεμία,δίπλα σε μια παραλία.Το περιβάλλον αυτό την γεμίζει γαλήνη,αρκεί να έχει μαζί ένα καλό αντηλιακό.Για να ηρεμήσει διαβάζει Werber ή Musso και το βράδυ απολαμβάνει κάποιο ψητό μαζί με λευκό κρασί.Αυτό είναι ευτυχία.

Αν θα μπορούσε να ζητήσει από τον Gerard να της μαγειρέψει κάτι,αυτό θα ήταν γαριδοκροκέτες με μαϊντανό και φρέσκο λεμόνι.Είναι φαν και της θυμίζουν την παιδική της ηλικία και δεν έχει την ευκαιρία να τις τρώει συχνά.Της θυμίζουν τη θάλασσα του Βορρά,ένα όμορφο μέρος που αγαπά πολύ.

Για εκείνη μια ουσιαστική σχέση σημαίνει να είσαι αυτός που είσαι.Αληθινός,ο ίδιος σου ο εαυτός χωρίς ψεύτικα στοιχεία.Δε πρέπει να μεταμφιέζεσαι γιατί ρισκάρεις να χάσεις την μοναδική ευκαιρία να είσαι ευτυχισμένος.Το να μην είσαι ο εαυτός σου ειναι χάσιμο χρόνου.

Το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι ένα ντους.Δε μπορεί να κάνει διαφορετικά γιατί της δίνει χρόνο να φροντίσει τον εαυτό της και να "εξοπλιστεί".Έπειτα ένα μικρό γεύμα και άλλο ένα με πολλά φρούτα.Είναι σημαντικό να ξεκινάς σωστά το πρωί..

Για μια στιγμή πραγματικής ηρεμίας καταβροχθίζει ένα "bouquin" στον καναπέ της και ηρεμεί χωρίς μουσική.Αυτό της δίνει την αίσθηση του ελεύθερου χρόνου.Όταν διαβάζει,διαβάζει.Πολύ σπάνια βάζει μουσική να παίζει απο πίσω και προτιμά να συγκεντρώνεται απόλυτα στην ιστορία.

Μπορείτε να διαβάσετε τον άρθρο εδώ:

Interview exclusive de Lara Fabian


Πηγή:rtbf.be/Merci a nelly,forum officiel,pour l'info.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου