Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Nostalgie Radio 2nd week (UPDATE #4)

Photobucket

H δεύτερη και τελευταία εβδομάδα των συνεντεύξεων της Lara στην εκπομπή "Les chauds matins" του σταθμού Nostalgie ξεκίνησε με το τραγούδι La bonne du curé της Annie Cordy,ως το τραγούδι που κάνει την Lara να γελά.

Lara Fabian - Nostalgie interview + La Bonne du Cure 22.02.2010 - DOWNLOAD -

-το τραγούδι,κατάλληλο για πρωινό ξύπνημα είναι για τη Lara το "On s'attache" του Christophe Maé,ενώ τα τρία cd που θα έπαιρνε μαζί της σε ένα ερημονήσι ανήκουν στους Barbra Streisand,Simon & Garfunkel και Jacques Brel.

Lara Fabian - Nostalgie interview + On s'attache 23.02.2010 - DOWNLOAD -

-το τραγούδι που κάνει τη Lara να κλείνει τα μάτια και να ταξιδεύει μακριά είναι το "Caught Between the Moon and New York City" του Christopher Cross.

Lara Fabian - Nostalgie interview + Caught Between the Moon 24.02.2010 - DOWNLOAD -

-στην ερώτηση ποιες προσωπικότητες που δεν υπάρχουν πια θα ήθελε να συναντήσει,η Lara απάντησε την Maria Callas,τον Charlie Chaplin και τον Michael Jackson γι'αυτό και επέλεξε το τραγούδι "Smile" σε εκτέλεση του Michael Jackson.Μάλιστα είπε πως σε μία συνάντησή τους της είχε πει πως νομίζει πως υπάρχουν άγγελοι γύρω της όταν τραγουδά...

Lara Fabian - Nostalgie interview + Smile 25.02.2010 - DOWNLOAD -

-στην τελευταία εκπομπή η Lara είπε πως το τραγούδι που δεν αντέχει είναι το γαμήλιο εμβατήριο ενώ ως αγαπημένη συναυλία εξέφρασε τον θαυμασμό της για το μιούζικαλ "Chicago".Τέλος,επέλεξε σαν τραγούδι το "Beauty and the Beast",ντουέτο της Celine Dion με τον Peabo Bryson.

Lara Fabian - Nostalgie interview + Beauty and the Beast 26.02.2010 - DOWNLOAD -

Πηγή:Nostalgie/Piwi,Nabbox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου