Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

"Message" 2010 - Album για τον αγώνα ενάντια στο AIDS

Photobucket


"Message to the world" θα είναι ο τίτλος του album που θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Ιανουαρίου του 2010,για να συμβάλλει στο αγώνα κατά του AIDS.Πλειάδα διάσημων Γάλλων τραγουδιστών αναμένεται να δώσουν τη φωνή τους και να διασκευάσουν αγγλικά τραγούδια.
Ενδεικτικά:

Ο Christophe Willem θα διασκευάσει το « Sexcrime » των Eurythmics,η Natasha St Pier το « Hallelujah » του Léonard Cohen,η Anggun θα τραγουδήσει το « Plus je t’embrasse » του Blossom Dearie,η Jenifer θα διασκευάσει το « Rock’n Roll suicide » του David Bowie,η Sofia Essaidi το « C’était l’hiver » του Francis Cabrel και ο Bob Sinclar θα ξαναμιξάρει το δικό του « Peace song ».

Η συμμετοχή της Lara σε αυτό το project έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό.
Επίσης,ενώ στο site του NRJ Paris
http://www.nrj.fr/music-509/news-music-524/article/234191-le-collectif-d-artistes-if-se-mobilise-contre-le-sida-.html
καθώς και σε απόσπασμα από εκπομπή του ίδιου σταθμού,γίνεται αναφορά του ονοματός της...



ένα άρθρο του ραδιοφωνικού σταθμού Nostalgie,αναφέρει ότι η συμμετοχή της Lara θα γίνει με το τραγούδι Amoureuse,της Véronique Sanson,τραγούδι που η Lara έχει ήδη διασκευάσει στον τελευταίο της δίσκο Toutes les femmes en moi.

http://www.nostalgie.fr/musique-422/actu-musique-449/article/234167-aides-lutte-contre-le-sida-depuis-25-ans.html

Συμπερασματικά,όλα είναι ρευστά μέχρι την 1η Δεκέμβρη όπου και αναμένεται να κυκλοφορήσει το single "If" του album με (πιθανότατα) συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών του album,ενώ ένα video clip με θέμα τον Κήπο της Εδέμ και την πτώση θα προμοτάρει την προσπάθεια αυτή.

Ευχόμαστε σε κάθε περίπτωση η Lara να συμμετάσχει ενεργά στο project αυτό.

**Πληροφορίες από διάφορα sites**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου