Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Chat με τον Mike Ogden 10.03.2010 (EXCLUSIVE)

Άλλο ένα chat με τον σκηνοθέτη της ταινίας Charlie(που θα πρωταγωνιστήσει η Lara), Mike Ogden, έλαβε χώρα πριν σχεδόν μια ώρα.
Ο Mike είπε πως ο ίδιος αποφάσισε να θέσει εκτός καστ τον Richard Armitage. O Richard δε μπορεί να συνδεθεί με το ρόλο του Charlie και να βρει κενό 10 εβδομάδων στο πρόγραμμά του, λόγω άλλων τηλεοπτικών συμβολαίων μιας και είναι ένας πολυάσχολος ηθοποιός. Παράλληλα η παραγωγή της ταινίας πρέπει να προχωρήσει γι'αυτό και πήρε αυτήν τη μεγάλη απόφαση.
Για να κλείσει το θέμα με τον Richard Armitage, είπε πως λυπάται για την τροπή των πραγμάτων, ήταν κάτι που το αποφάσισε τις τελευταίες μέρες και δε μπορεί να σχολιάσει το πως νιώθει ο ίδιος ο Richard, αλλά η ταινία είναι πάνω απ'όλα.
Υπάρχει ήδη ηθοποιός τον οποίο προσεγγίζει για το ρόλο του Charlie. Είναι γνωστός Βρετανός ηθοποιός,που δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του και είπε πως τον είδε και του έκανε κλικ.
Κάποια διαδικαστικά θέματα με τις τράπεζες απομένουν για το πράσινο φως. Το κάστινγκ επί ιταλικού εδάφους θα γίνει σύντομα μέσω του ατζέντη του ενώ για το ρόλο του Schwarz πείθουν κάποιον τέλειο για το ρόλο. Τα γυρίσματα θα γίνουν κανονικά το καλοκαίρι και αν όλα πάνε καλά η ταινία θα παρουσιαστεί στις Κάννες.

Σε ό,τι αφορά τη Lara,ο Mike είπε πως δουλεύει σκληρά και είναι ακόμα on board. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε για εκείνη.

Mike,thank you one more time and be patient.Everything will go fine!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου