Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

"Charlie" Chat Session με τον σκηνοθέτη Mike Ogden

Photobucket

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση στο chat room του official forum της ταινίας Charlie στην οποία αναμένεται να πρωταγωνιστήσει η Lara.Ο σκηνοθέτης της ταινίας,Mike Ogden,ήταν εκεί πρόθυμος να απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών του φόρουμ.

Συνοπτικά:
Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο στην Ιταλία και θα κρατήσουν 6 εβδομάδες.Η ταινία αναμένεται να τελειοποιηθεί τον Σεπτέμβρη του 2010,να λάβει μέρος σε φεστιβάλ και να κυκλοφορήσει σε DVD το 2011.
Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμα συμβόλαια με τους ηθοποιούς,ο Richard Armitage που θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ακόμα πρόθυμος για το project αυτό ενώ και η Lara δεν έχει δείξει σημάδια άρνησης.
Μάλιστα,ο σκηνοθέτης σχεδιάζει να την επισκεφτεί στο Παρίσι στα τέλη του μήνα για μία μόνο μέρα,ώστε να συζητήσουν τα της ταινίας.
Τα μόνα που μπόρεσα να εκμαιεύσω από τον πρόθυμο αλλά ολιγόλογο σκηνοθέτη είναι πως ο ρόλος της Lara,η Mimi,θα είναι η γυναίκα ενός γιατρού(αναμένεται να είναι Ιταλός ηθοποιός)που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ταινία.Ο κύριος Ogden σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το γεγονός πως η Lara είναι μισή Ιταλίδα και μιλάει άπταιστα Ιταλικά για τον ρόλο της ενώ o Kurt Bestor,που έχει αναλάβει τη μουσική επένδυση της ταινίας είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με τη Lara για να τραγουδήσει για το soundtrack της ταινίας.Επίσης,η ταινία αναμένεται να έχει ρομαντικά στοιχεία αλλά δε δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο ωστόσο,θεωρώ ότι είναι η αποκάλυψη πως η Lara θα πρέπει να γίνει καστανή για τις ανάγκες της ταινίας.Ο σκηνοθέτης επισήμανε πως θα είναι πανέμορφη,χωρίς αμφιβολία.

Χωρίς να προτρέχουμε,αυτό το project μοιάζει να είναι πέρα για πέρα official και αναμενόμενο.Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη της Lara για την υποκριτική και ένα τέτοιο εγχείρημα θα δώσει ώθηση στην καριέρα της.Ενημέρωσα μάλιστα τον σκηνοθέτη για το project της Lara,Mademoiselle Zhivago,και έμοιαζε να ενδιαφέρεται και να θέλει να μάθει γι'αυτό.Είπε πως ο ίδιος θα ρωτήσει τη Lara στην προγραμματισμένη συνάντηση τους.

Ας ελπίζουμε πως όλα θα πάνε κατ'ευχήν και θα έχουμε την τύχη και την χαρά να θαυμάσουμε ακόμα μια πτυχή του πολύπλευρου ταλέντου της Lara.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου