Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Mlle. Zhivago News #21

Photobucket

Το site Segodnya,δίνει λεπτομερές ρεπορτάζ για το τέταρτο κατά σειρά κλιπ της Lara.

O τίτλος που δίνεται είναι Mrs.Hyde(και όχι Mrs. Crack Hack).Βέβαια αυτό είναι λεπτομέρεια που δεν κάνει τη διαφορά στο περιεχόμενο της ιστορίας.

O σταθμός του μετρό "Levoberezhnaya",μετατράπηκε σε ένα πραγματικό Gothic κάστρο.Η Lara δεν είναι απλά ένα βαμπίρ που πίνει αίμα αλλά μια...σκύλα που απαιτεί από τα θύματα της να θυσιάσουν μέρη του σώματος τους.

Τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν μια μέρα και το συνεργείο δεν άντεχε να κάνει γύρισμα,χωρίς καθόλου καφέ και με το φαγητό να πηγαινοέρχεται σε πλαστικά πιάτα.
Η Lara,παρόλο που έφτασε αργά στο γύρισμα και κοιμήθηκε στο ξενοδοχείο,τελικα,ήταν μάλλον κουρασμένη και χλωμή...ότι πρέπει για βαμπίρ.
Προφανώς,είναι που συνέπεσε η άφιξη του Gerard και της μικρής Lou,στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Η Lara δεν είναι καθόλου ιδιότροπη στα γυρίσματα...Εμφανίστηκε απλά ντυμένη,φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και όλοι βλέπουν τα γυρίσματα σαν ένα μεγάλο πάρτυ.Το μόνο "κακό" είναι που το ωράριο είναι τέτοιο που έχουν αρχίσει εντατικά το νυχτερινό γύρισμα.

Η μοναδική νέα πληροφορία που δίνεται για τα clip αφορά την τελευταία πιθανή ημερομηνία γυρισμάτων,στις 9 Ιουλίου.Επίσης,αρχικά το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Ρωσία και Ουκρανία,πριν αναζητήσει την τύχη του σε άλλες χώρες.

Photobucket Photobucket

Πηγή:segodnya.ua

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου