Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Mlle. Zhivago News #16 (UPDATED)

Photobucket

Μετά τη Bella Swan έρχεται η Mrs.Hyde...

Στις 31 Μαίου,η Lara για τις ανάγκες ενός κλιπ έγινε βαμπίρ αλλά διαφορετικό από τα άλλα.Δεν πίνει το αίμα των ανθρώπων όπως τα συμβατικά βαμπίρ,αλλά απαιτεί να θυσιαστούν.Ο ήρωας που ερωτεύεται την κοκκινομάλλα! Lara,για να κερδίσει την καρδιά της,θυσιάζει μέρη του σώματος του.
(Ευχαριστούμε την Alena,για τη σωστή μετάφραση της ιστορίας.)

Τα γυρίσματα έγιναν σε ένα παλιό κάστρο με τεράστιες στήλες και αγάλματα με τη μορφή αγγέλων,τα οποία είναι όλα χειροποίητα,φτιαγμένα από αφρώδες υλικό και αποτελούν εργασία τεσσάρων ημερών.Στα γυρίσματα έλαβε μέρος και η ομάδα χορού της
Helen Kolyadenko "Freedom".

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα,12-14 ώρες,η Lara έμοιαζε πανέμορφη σαν ζωγραφιά αντίκα,όπως είπε ο Alan Badoev..."με την καλή έννοια",πρόσθεσε γελώντας.Οι δύο τους μοιάζουν να συνεργάζονται αρμονικά και επιτυχημένα.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων,η Lara χρειάστηκε να μάθει μερικές λέξεις στα ρώσικα και να κάνει επίδειξη των γνώσεων της στα γυρίσματα.Άλλωστε,σκοπεύει να τραγουδήσει ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ...στα ρώσικα!!

Επίσης,τελείωσαν και τα γυρίσματα για το clip "Νανούρισμα",με τη Lara στο Auschwitz,στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.Τα σκηνικά είχαν στηθεί λίγο έξω από το Κλιεβο και χρειάστηκαν 530 άτομα για τις σκηνες με πολύ κόσμο.

Τα γυρίσματα αναμένεται να συνεχιστούν σε Ευρώπη και Νέα Ζηλανδία για να απαθανατίσει ο Alan Badoev,αυτά τα πανέμορφα τοπία σε ένα project που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούλιο και έχει budget 2.5 εκατ. $.

Πηγή:zakarpattya.net.ua

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου