Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

France Bleu Azur 18.12.2009

Photobucket

Η Lara καλεσμένη του Adrien Mangano στην εκπομπή Passion Bleu Azur έδωσε την ευκαιρία σε όσους ήταν εκεί να τις κάνουν ερωτήσεις.
Αρχικά μίλησε για το EWIM και το επόμενο album που θα είναι σε αγγλικά,γαλλικά,ιταλικά και ισπανικά,για το Babacar και το λόγo που βρίσκεται εκτός TLFM καθως και για το Soleil Soleil και τη Nana Mouskouri.
Η Lara στις ερωτήσεις που δέχτηκε μίλησε για τον Γιώργο Περρή,το video clip του Soleil Soleil,τους γονείς της,μίλησε στα Ιταλικά για να απαντήσει σε έναν Ιταλό φαν που ήταν εκεί αν θα επισκεφτεί σύντομα την Ιταλία καθώς και για το όνειρο της να τραγουδήσει Live στο θέατρο της Ταορμίνα,τραγούδησε acapella το "Demain n'existe pas" και τόνισε πως είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τον Ρώσο συνθέτη Igor Krutoi.
Επίσης,αναφέρθηκε στην οργάνωση "Paroles de femmes" την οποία είναι γνωστό πως υποστηρίζει,στην ικανότητά της να μιλά Ισπανικά,την προέλευση του ονόματός της από το όνομα Fabiano,τις συνεργασίες της με Ιταλούς καλλιτέχνες και τη συμμετοχή της σε κινηματογραφικές παραγωγές όπως το De-Lovely.
Οι τελευταίες ερωτήσεις αφορούσαν το επόμενο album της που είναι ήδη ηχογραφημένο με φιλαρμονική ορχήστρα ενώ είπε και μια αστεία ιστορία με το αυτοκίνητο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εκπομπή εδώ:

Η Lara Fabian στον France Bleu Azur 18.12.2009 - DOWNLOAD -

και εδώ το Demain n'existe pas acapella:

Lara Fabian - Demain n'existe pas(acapella) - DOWNLOAD -


Πηγή:France Bleu Azur

1 σχόλιο: