Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Νέα για τον Charlie *EXCLUSIVE* (UPDATED)

Photobucket


Άλλο ένα chat με τον σκηνοθέτη Mike Ogden ολοκληρώθηκε στο επίσημο φόρουμ της ταινίας "Charlie".
Θα σταθώ στα σημαντικότερα σημεία:

-Τα γυρίσματα της ταινίας μετατέθηκαν για τον Ιούλιο του 2010 κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός των συναυλιών της Lara στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης τον ερχόμενο Φεβρουάριο,που μέχρι τώρα ήταν ο μήνας των γυρισμάτων της ταινίας.
Η συμμετοχή του πρωταγωνιστή Richard Armitage στον 9ο κύκλο της βρετανικής σειράς Spooks και κάποια οικονομικής φύσεως θέματα οδήγησαν στην αλλαγή αυτή.
Ωστόσο,όπως ο ίδιος ο σκηνοθέτης είπε η συνάντηση του με τη Lara στις 3 Δεκέμβρη ήταν πολύ εποικοδομητική και η Lara είναι πρόθυμη να συνεισφέρει στην παραγωγή της ταινίας με κάθε δυνατό τρόπο.Επίσης,συζήτησαν και για την συμμετοχή της στο soundtrack της ταινίας και συμφώνησαν πως θα εξαρτηθεί από το τι υλικό θα ετοιμάσει ο Kurt Bestor,ο άνθρωπος που θα επιμεληθεί τη μουσική επένδυση της ταινίας.

-Η ταινία,αν όλα πάνε όπως έχουν σχεδιαστεί θα είναι έτοιμη να προβληθεί σε κάποια φεστιβάλ μέσα στο 2011.Ένα από τα επιθυμητά είναι αυτό της Βενετίας,μιας και κατά τη γνώμη του σκηνοθέτη θα ήταν σωστό η πρεμιέρα της ταινίας να γίνει επί Ιταλικού εδάφους.

-Τα γυρίσματα που θα διαρκέσουν 6-8 εβδομάδες δεν απαιτούν τη συνεχή παρουσία της Lara στην Ιταλία μιας και ο ρόλος της,σημαντικός και περίπλοκος μεν,δε θα είναι πολύ μεγάλος δε.

-Σε ότι αφορά την πλοκή του έργου,η κύρια γλώσσα της ταινίας θα είναι τα Αγγλικά ενώ κάποιο σεναριακό στοιχείο θα στηρίζεται πιθανότατα στα Ιταλικά(μη ξεχνάμε πως στο προηγούμενο chat ο κ.Mike είχε πει πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει την ικανότητα της Lara να μιλά Ιταλικά).Επίσης,η ύπαρξη ρομαντικου στοιχείου έρχεται να ανατραπεί από το σχόλιο:"υπάρχει ρομαντικό στοιχείο αλλά όχι όπως το νομίζετε"(πάντα αινιγματικός).

-Σε ότι αφορά τα συμβόλαια των ηθοποιών,δε μπορεί να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο αν έχουν ήδη υπογραφεί ή πότε θα υπογραφούν.Ωστόσο,η όλη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και στα μέλη του φόρουμ,η επιθυμία του να δίνει τόσες πολύτιμες πληροφορίες,το γεγονός πως έχει γνωστοποιήσει σε βασικούς συνεργάτες του την ύπαρξη του φόρουμ και ένα σχόλιο πως η Lara θα φέρει τη δική της βοηθό στα γυρίσματα δείχνουν πως όλα βαίνουν κάτι παραπάνω από καλώς.

-Το site που έχει δημιουργηθεί για την προώθηση της ταινίας αναμένεται να ανανεωθεί σύντομα έχοντας κάποια σκίτσα που έχουν γίνει για την ταινία.

-Σε ερώτηση που έκανα στον ίδιο σχετικά με το αν θα υπάρχει υλικό απο backstage σκηνές το οποίο θα δοθεί στους fans ο κύριος Mike είπε πως ναι μιας και θα υπάρχει επίσημος φωτογράφος,ίσως να το κάνει και ο ίδιος,αλλά κατ'αυτόν τον τρόπο θα πραγματοποιηθεί και το σχεδιό του να φτιάξει ένα βιβλίο με το πως γυρίστηκε η ταινία με φωτογραφίες,συνεντεύξεις και ημερολόγια.

-Τέλος,η απάντηση του στην ερώτησή μου γιατί επέλεξε τη Lara για το ρόλο και όχι κάποια ηθοποιό(αν και είναι σίγουρο πως η Lara θα ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου της) ο κ.Mike με απόλυτη ειλικρίνια είπε πως όταν είδε την Lara του θύμισε τόσο πολύ την Mimi(το ρόλο που θα υποδυθεί) και ξέρει πως μπορεί να το κάνει τόσο καλά όσο το να τραγουδά επί σκηνής.

Κλείνω με μία φράση αυτούσια του κ.Ogden και τον ευχαριστώ πολύ για την γενναιοδωρία του να μας δίνει τόσες πληροφορίες.

*Δήλωση του Mike προς εμένα πριν λίγες ώρες:
"Όπως η ίδια η Lara μου είπε restck,που καθόταν 1 μέτρο μακριά μου,"Θα ξεκαθαρίσω το προγραμμά μου για να παίξω την Μίμη απλά πες μου πότε.οκ?"

"She's absolutely amazing in lots of ways, some you don't know about."

2 σχόλια: