Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

**Το νέο μήνυμα της Lara**

Photobucket


Άγγελοί μου,

Αυτή τη φορά έσπασα όλα τα ρεκόρ...Ήμουν λίγο "χαμένη"(όλον αυτόν τον καιρό)...για την ακρίβεια το χαμένη είναι μάλλον ευφημισμός. Ήμουν καλύτερα "πνιγμένη".

Σίγουρα ήταν μια περίοδος μεγάλης σιωπής. ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

Από που να ξεκινήσω; Λοιπόν...

Η κυκλοφορία του TLFM, promo τον Μάιο και τον Ιούνιο,ένα καλοκαίρι για να προετοιμάσω τις συναυλίες και μετά οι πρόβες...3 εβδομάδες...ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ και κουραστικό!

Όταν ξεκινήσαμε στο Forest National,ειλικρινά νόμιζα πως ζούσα ένα όνειρο. 6800 άνθρωποι να περιμένουν εμένα.

Το συναίσθημα της επανασύνδεσης ήταν πολύ δυνατό,που ένιωθα το σώμα μου να ανατριχιάζει σχεδόν σε όλη τη συναυλία.

Είναι μια στιγμή δυνατή και παράξενη ταυτόχρονα,το συναίσθημα να είσαι περιτριγυρισμένος από τόση πολλή αγάπη... που νιώθουμε σχεδόν χωρίς κατεύθυνση... αποπροσανατολισμένοι!

Μετά οι συναυλίες έγιναν μόνιμες και το Παρίσι έφτασε...
Είναι πάντα ένα δύσκολο μέρος για μένα... αλλά χάρη σε εσάς όλα πήγαν τέλεια.

Προφανώς,όλοι δείχνετε χαρούμενοι με αυτή τη νέα συναυλία και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη!

Αυτό λεεί λίγα από όσα ήδη ξέρετε... αλλά αυτή τη φορά ήταν πιο ξεκάθαρο... ένα πραγματικό αφήγημα. Η ομάδα γύρω απ'τη σκηνή είναι πολύτιμη και κάθε μέλος είναι πολύτιμο για να είναι μια συναυλία επιτυχής.

Το ξέρατε ότι τα αγόρια που δουλεύουν γι'αυτό και δεν τους βλέπετε,ξεκινούν στις 7 το πρωί και τελειώνουν τη δουλειά στις 4 το άλλο πρωί για να υπάρχει αυτό το show;

Χάρη σε αυτούς,εσείς και εγώ διασκεδάζουμε μαζί για δυόμιση ώρες.
Τους λέω: "Σας ευχαριστώ".

Είναι ωραίο να ξέρω πως σας άρεσε η τελεταία Farfallina. Είναι ωραία,ειλικρινής.
Άλλη μια "χρυσή" ομάδα που δουλεύει πάνω σ'αυτό.

Είναι δύσκολο να φανταστώ τη δουλειά,το χρόνο και την αφοσίωση που χρειάζεται για να δει ένα σχέδιο το φως της μέρας-ξεκινώντας από την σύλληψη της ιδέας,το cd για τη συναυλία και τα υπόλοιπα...

Ήθελα απλά να μοιραστώ την σημασία που έχουν όλα αυτά για μένα,μαζί σας.

Το EWIM ηταν άλλη μια μικρή ευτυχία που έκανα με τους "συνεργούς" μου. Είναι ένα album που λατρεύω... επειδή έτσι ονειρευόμαστε τη μουσική μας: απλή και άμεση.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε από το studio(το εξώφυλλο του EWIM) δείχνει το πνεύμα που διακατείχε τη στιγμή που το ηχογραφούσα. Ο τύπος που την τράβηξε με ξέρει πολύ καλά... ήξερε πως να χαρεί τη στιγμή.

Η φωνή μου ακούγεται επίσης στα ίδια χρώματα... οι γυναίκες(του EWIM) ήταν εξίσου σημαντικές με αυτές του TLFM. Ήθελα πραγματικά να τις τραγουδήσω σε εσάς... ξέρω ότι αγαπάτε το cd... διαβάζω τι γράφετε...

Τέλος, σταμάτησα λίγο για να είμαι με την οικογένεια μου... και μπόρεσα να διαβάσω το livre d'or(guestbook)... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που είστε τόσο κοντά Αγγελοί μου... Συνεχίζω το μονοπάτι προς εσάς και με εσάς... ξέροντας πως είστε εκεί για να κάνετε τα πάντα πιο όμορφα..


Τρυφερά....

Α.Γ.Α.Π.Η

1 σχόλιο: